Thursday 3 September 2009

9 comments:

mizyéna said...

Kääk, mikä hirviöleppis tää on? :D

mamãe said...

:D Lapsetkin hihkui "leppis!" kun tän huomasivat. Se oli kuitenkin tosi paljon normileppistä suurempi ja onneksi talon ULKOseinässä :) En oo mikään ötökkäfani mutta täällä on niin uskomattoman värisiä ölliäisiä liikenteessä, että välillä tulee otettua niistäkin kuvia :)

MaaMaa said...

Joku amazonialainen leppiksen serkku. Oisko Mahonkipirkko? ;)

mamãe said...

MaaMaa, hyvä ehdotus! Mä kun en ole näihin ötököihin niin innostunut niin en ole edes jaksanut etsiä mitään oikeita nimiä niille... Mahonkipirkko on just sopiva! :)

Anonymous said...

Vau, onpas hieno!
Mielellani jatkaisin toisenkin blogisi lukemista jos mahdollista. Laitoin sulle sahkopostia, tuliko perille? (Ymmarran jos se blogi on nyt avoin vain perheelle/suvulle)

mamãe said...

S. kiva, että tää oli jonkun mielestä hieno :)

Tarkistin just sähköpostit enkä ollut saanut sun viestiäsi. Laitatko sen vielä uudestaan os. mamaepuskassa(a)yahoo.com.br niin laitan sulle tietenkin kutsun tulemaan!

Anonymous said...

Ymmarrankin miksi viestit eivat menneet perille. Lahetin ne
osoitteeseen @yahoo.com eika @yahoo.com.br !! Laitoin nyt uudestaan postia, ja oikeaan osoitteeseen.

Vilijonkka said...

Kaunis! Mä olen kerännyt meidän alakerran vessaan kaikenmoisia kehystettyjä örkkejä ja leluhyönteisiä. Vähän sellaista viidakkomeininkiä. (kaikki vieraat eivät oikein tykkää...) Mutta teilläpä tyypit ovat ihan eläviä!

mamãe said...

Vilijonkka, kiitos! :) Luulen, että tykkäisin enemmän niistä kehystetyistä ja muovisista örkeistä kun näistä elävistä :D Onneks näitä ei ole kovin paljon sisällä. Eikä nää kovakuoriaiset niinkään haittaa vaikka olisivat sisälläkin; inhottavia on hämähäkit...